Jelovnik


Logotip

Predjela

Hladna predjela

Kosana mast i domaći kruh
Meso iz banjice i kosana mast
Kobasice od divljači
Hladni tanjur
Meso iz banjice, kosana mast, sirevi, suhe kobasice, dimljeni sir, suha dimljena vratina, luk, ljuti feferoni150gr.
Hladna plata za 2 osobe
Meso iz banjice, kosana mast, suhe kobasice, dimljeni sir, suha dimljena vratina, luk, ljuti feferoni300gr.

Topla predjela

Mamina krem juha od gljiva (vrganj, lisička, panjevčica)
Goveđa juha s rezancima ili knedlicama
Dinstane gljive s jajima
Domaći žljičnjaci u umaku od gljiva
Toplo hladna salata od piletine

Glavna Jela

Svinjeći lungić (file) u umaku od zelenog papra s prilogom po izboru
Svinjeći lungić punjen ementalerom i suhom vratinom s prženim krumpirićima
Svinjeća rebarca s Bourbon umakom i prženim krumpirićima
Srneća pljeskavica s grilanim povrćem
Pileći file s domaćim trgancima i umakom od gljiva
Odrezak od jelenjeg buta u umaku od gljiva s prilogom po izboru
Juneći ramstek u umaku od gljiva s prilogom po izboru
Teleći kotleti s žara
Srneći file u umaku od gljiva s prilogom po izboru
T-bone Steak od hrvatske simentalke
100 g
Odležani Rib Eye (45 dana u dry age komori)
100 g
Mesna plata za 2 osobe
(rebrica u bbq marinadi, srneći ćevapi, ražnjići od lungića obloženi suhom vratinom, pileći file, prženi krumpirići)
Od priloga u ponudi su uvijek barem 3 vrste (domaći žličnjaci, grilano povrće, prženi krumpirići itd), konzultirajte se sa našim osobljem

Salate

Kristalka s bučinim uljem/
Kupus s bučinim uljem
Miješana od sezonskog povrća
Grah salata sa bučinim uljem
Toplička salata (slična šopskoj)

Jela uz prethodnu najavu (konzultirajte se s našim osobljem)

Teletina ispod peke
Janjetina ispod peke
Veprić ispod peke
Svinjetina pod pekom
Pečena raca (patka) ili guska s mlincima
Krvavice
Srneći perkelt (paprikaš) s domaćim trgancima ili Semel knedlima

Slastice

Podsolenec (povremeno u ponudi)
Bibine palačinke
Sladoled sa bučinim uljem i sjemenkama
Mamini štrukli zapečeni sa sirom